Denver is ons Para-Dressuurpaard en voltigepaard in opleiding. Denver is een KWPN ruin van 2008 met een goede aanleg voor dressuur en voltige. Hij loopt op wedstrijd nu M1, maar is in training reeds verder geschoold. Denver is altijd nogal een heethoofd geweest, maar sinds we zijn opleiding gestart zijn tot parapaard via de TRT-methode heeft hij rust gevonden in zijn hoofd en bleek hij uitermate geschikt, zelfs voor de jongere ruiters. Denver zal in grondwerk ook ingezet worden voor therapie, voor het rijden enkel voor een para-ruiter met een goede basis.

Monet (Kalmthout)

Monet is een zeer kindvriendelijke hengst op onze locatie in Kalmthout. Hij is van niets bang en zal nooit schrikken. Monet is de rust zelve en kan uren staan knuffelen en verzorgd worden. Zijn lange manen spreken tot de verbeelding en maken hem een geweldig indrukwekkend paard. Monet is een sterke Haflinger, waardoor hij niet heel groot is en zowel voor kinderen als volwassenen geschikt is. Hij wordt door onze cliĆ«nten zelf uit de weide en paddock gehaald zonder problemen. Het enige dat Monet niet leuk vindt is regen, dan werken we binnen in de overdekte stallen. 

 

Aramis

Aramis is een knappe, zwarte ruin van 1.62m.Hij is enorm vriendelijk,werkwillig en sensitief. Hij is geboren op 14/02/2002. Ook hij zal vooral ingezet worden om op de grond mee te werken en eventueel voor ruiters die al een goede basis hebben en graag "echt" willen rijden. 

Maartje

Maartje is een frisse, kleinere dame van ongeveer 1.28m. Zij is geboren op 17/05/2008. Zij is enorm gevoelig aan haar omgeving en aan wie en hoe je met haar werkt. Ze kan een echte "spring in't veld" zijn en houdt ervan om te werken en samen oplossingen te zoeken. Zij zal enkel op de grond ingezet worden. 

Suppie

Suppie is de meest betrouwbare knuffelbeer/pony! Met haar 84cm is ze de kleinste in onze groep. Ze is dan ook een mini-shetlander. Zij is ideaal voor eender wie die nog niet veel vertrouwen heeft in paarden, of gewoon liever met een kleinere versie werkt. Suppie zal vooral op de grond ingezet worden, of onder het zadel voor kinderen tot 8j.